Bistro Houblon

Bistro Houblon biedt U een uitgebreide menukaart die bol staat van smaak.

Hapje / Tapa's

  • Portie kaas
  • Portie salami
  • Portie olijven
  • Portie lookbroodjes
  • Portie kippenboutjes

Salades

  • Geitekaas
  • Scampi in de look
  • Houblon (scampi/ gerookt spek / ananas)
  • Noorse vis
  • Tomates Crevettes

Pasta's

  • Spaghetti Veggie
  • Spaghetti Bolognese
  • Spaghetti Diabolo
  • Spaghetti Forestière
  • Huisgemaakte lasagna
  • Huisgemaakte lasagna verde
  • Macaroni met ham en kaas
  • Oosterse kip
  • Zuidzee spirelli
  • Tagliatelli van de garnaalvisser

Hoofdgerechten Vlees

  • Kipfilet
  • Ribbetjes
  • Steak natuur
  • Steak au poivre /champignon/provençale
  • Steak béarnaise
  • Rundsbrochette (min 300g)
  • Lamskroontje
  • Côte à l'os
  • Steengrill

Hoofdgerechten Vis

  • Scampi van de chef
  • Gegratineerd vispotje
  • Kabeljauw aan de schreve
  • Tonijnsteak op z'n zuiders

Croques

  • Croque monsieur
  • Croque garni
  • Croque Hawaii
  • Croque veggie
  • Croque madame
  • Crogue boum boum (spaghettisaus)
  • Italiaanse croque (italisaane ham, tomaat en mozarella)
  • Croque maison (gerookte zalm en kruidenkaas)

Voorgerechten

  • Verse dagsoep met brood & boter
  • Gefrituurde tongreepjes met verse tartaar
  • Slaatje met huisgemaakte kaaskroketten (2 stuks)
  • Slaatje met huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)
  • Slaatje met gerookte zalm
  • Scampi’s van de chef
  • Rundscarpaccio

Voor de volgende generatie

  • Kinderspaghetti
  • Kinderlasagna
  • Kindermacaroni met ham en kaas
  • Frikandellen & frietjes
  • Kipfilet met appelmoes en frietjes
  • Kinderribbetjes, sla en frietjes
  • Kindersteak, sla en frietjes

Desserts

  • Kinderijsje
  • Coupe speculoos
  • Dame Blanche
  • Hommelpaptaart met ijs en slagroom
  • Warme appeltaart worden met ijs en slagroom
  • Dessert van de week

Elke vrijdag- en zaterdagavond kunt U bij ons rustig genieten bij kaarslicht en relaxte muziek.

​KOM ZEKER EENS LANGS EN LAAT U BEDIENEN DOOR ONZE VRIENDELIJKE MEDEWERKERS!